MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

Appartement / Bestaande bouw / Torrevieja / Playa del cura

412.000 €
Eerste lijn appartementen in Torrevieja
Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja
Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja

GS Spanish Properties presenteert deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 20 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen met 3 en 4 slaapkamers. Gelegen in Torrevieja, met een eerste lijn uitzicht op zee, dit complex biedt het nieuwste design en moderne architectuur met de beste materialen.

Dit mooie appartement heeft een grote woonkamer met een amerikaanse stijl keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De grote slaapkamer heeft een eigen badkamer. Alle appartementen hebben een keuken uitgerust met apparatuur, elektrische rolluiken, kasten in de slaapkamers, vloerverwarming en doucheschermen in de badkamers, een berging en een pre-installatie van airconditioning.

Het complex ligt op een uitstekende locatie direct aan het strand en de prachtige promenade, die veel uitstekende restaurants en bars heeft. Rond dit complex zijn alle normale diensten en voorzieningen zoals supermarkten, banken, scholen, parken, winkels, enz. En op enkele minuten rijden zijn er winkel centra en vele golfbanen.

GS SPANISH PROPERTIES is een succesvol familiebedrijf dat in 1999 is opgericht. Wij hebben de GROOTSTE selectie van nieuwbouwwoningen en zijn één van de weinige makelaarskantoren die ALLE nieuwe ontwikkelingen heeft. Laat u niet misleiden door de tactiek met lagere prijzen die sommige agenten gebruiken. Wij werken onze prijzen voortdurend bij om ervoor te zorgen dat ze de meest actuele prijs weergeven. Ons professionele team heeft een schat aan ervaring en we zijn er trots op dat we eerlijk en betrouwbaar zijn en een vriendelijke omgeving zonder druk creëren voor al onze klanten. Al ons personeel woont al meer dan 20 jaar aan de Costa Blanca. Zij zijn zeer gepassioneerd over het gebied en goed geïnformeerd over alle aspecten van het leven hier. Vanaf het eerste contact bieden wij u een kwaliteitsservice die voor u zorgt tijdens het gehele aankoop- en aftersales-proces.

 • Ref: 20-2110
 • m 153 m²
 • m Raadplegen m²
 • slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • Telefoonlijn
 • Kust: 100 m
 • Airconditioning
 • inbouwkasten
 • Huishoudelijke apparaten
 • Eerste lijn
 • Vloerverwarming

Energie-rating: tramites

Raadplegen

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Aanbevolen Woningen

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2021 Golf Sun Nederland