MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

Appartement / Bestaande bouw / Torrevieja / Playa del cura

400.000 €
Eerste lijn appartementen in Torrevieja
Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja
Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja Eerste lijn appartementen in Torrevieja

GS SPANISH PROPERTIES is opgericht in 1999 en heeft de grootste selectie nieuwbouw onroerend goed. Wij zijn één van de weinige makelaars die alle nieuwe ontwikkelingen heeft. Laat u niet misleiden door een lagere prijs tactiek die sommige agenten gebruiken. Wij updaten voortdurend onze prijzen van de woningen om ervoor te zorgen dat we de meest up-to-date prijs weergeven.

Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 20 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen met 3 en 4 slaapkamers. Gelegen in Torrevieja, met een eerste lijn uitzicht op zee, dit complex biedt het nieuwste design en moderne architectuur met de beste materialen.

Dit mooie appartement heeft een grote woonkamer met een amerikaanse stijl keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De grote slaapkamer heeft een eigen badkamer. Alle appartementen hebben een keuken uitgerust met apparatuur, elektrische rolluiken, kasten in de slaapkamers, vloerverwarming en doucheschermen in de badkamers, een berging en een pre-installatie van airconditioning.

Het complex ligt op een uitstekende locatie direct aan het strand en de prachtige promenade, die veel uitstekende restaurants en bars heeft. Rond dit complex zijn alle normale diensten en voorzieningen zoals supermarkten, banken, scholen, parken, winkels, enz. En op enkele minuten rijden zijn er winkel centra en vele golfbanen.

Golf Sun Spanish Properties is een succesvolle familie gerunde makelaardij opgericht in 1999. Ons professionele team heeft een schat aan ervaring. We zijn trots op onze eerlijkheid, betrouwbaarheid en het creëren van een vriendelijke omgeving voor al onze klanten. Al ons personeel woont meer dan 20 jaar aan de Costa Blanca. Zij zijn zeer gepassioneerd over het gebied en goed geïnformeerd over alle aspecten van het leven hier. Vanaf het eerste contact bieden wij u een kwaliteitsservice die wij verzorgen gedurende de gehele aankoop en aftersales.


 • Ref: 20-2110
 • m 153 m²
 • m Raadplegen m²
 • slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • Telefoonlijn
 • Kust: 100 m
 • Airconditioning
 • inbouwkasten
 • Huishoudelijke apparaten
 • Eerste lijn
 • Vloerverwarming

Energie-rating: tramites

Raadplegen

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Aanbevolen Woningen

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2019 Golf Sun Nederland