MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

Appartement / Bestaande bouw / Orihuela Costa / Villamartin

235.000 €
Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin
Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin
Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin Moderne 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Villamartin

GS SPANISH PROPERTIES is opgericht in 1999 en heeft de grootste selectie nieuwbouw onroerend goed. Wij zijn één van de weinige makelaars die alle nieuwe ontwikkelingen heeft. Laat u niet misleiden door een lagere prijs tactiek die sommige agenten gebruiken. Wij updaten voortdurend onze prijzen van de woningen om ervoor te zorgen dat we de meest up-to-date prijs weergeven.

Deze mooie ontwikkeling bestaat uit twee en drie slaapkamer bungalow appartementen, gelegen in Villamartin, op loopafstand van Zenia Boulevard en zeer dicht bij de zee. Deze eigenschappen hebben een hoge kwaliteit van afwerking en er is een mooie grote gemeenschappelijke ruimte met zwembaden en tuinen.

De appartementen op de benedenverdiepingen hebben een groot terras en een grote tuin,en de appartementen op de bovenste verdieping hebben een groot terras en een zonneterras met een prachtig uitzicht op de Middellandse zee. De appartementen bestaan uit een grote open keuken, woon- en eetkamer die toegang geeft tot de tuin en of balkon, er is een keuze van twee of drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één badkamer aan de master slaapkamer. Een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage is inbegrepen in de prijs.

Eigenschappen die mee zijn inbegrepen zijn: dubbele beglazing, gepantserde deur, gemotoriseerde rolluiken, ingebouwde kasten in de slaapkamers, vloerverwarming in de badkamers, en pre-installatie voor airconditioning.

Dit project bevindt zich in bevoorrechte strategische omgeving: slechts 2 km van het Zenia strand, in een geconsolideerde stedelijk gebied met allerlei diensten en voorzieningen in de buurt, met goede verbindingen, en vlak bij een afslag van de snelweg AP-7. Naast deze ontwikkeling heb je allerlei diensten voor het dagelijkse leven, zoals supermarkten, banken, apotheken, vervoersdiensten, enz.

De Zenia Boulevard Shopping Center, een van de belangrijkste in het gebied op een oppervlakte van meer dan 80.000m2,en ligt op slechts 1 km afstand. U kunt genieten van drie uitstekende 18-holes golfbanen in Golf Villamartin, Real Club de Golf de Campoamor Golf Las Ramblas en Campoamor, allemaal binnen 2 km van de ontwikkeling.

Golf Sun Spanish Properties is een succesvolle familie gerunde makelaardij opgericht in 1999. Ons professionele team heeft een schat aan ervaring. We zijn trots op onze eerlijkheid, betrouwbaarheid en het creëren van een vriendelijke omgeving voor al onze klanten. Al ons personeel woont meer dan 20 jaar aan de Costa Blanca. Zij zijn zeer gepassioneerd over het gebied en goed geïnformeerd over alle aspecten van het leven hier. Vanaf het eerste contact bieden wij u een kwaliteitsservice die wij verzorgen gedurende de gehele aankoop en aftersales.


 • Ref: 20-1743
 • m Pool
 • m 91 m²
 • m Raadplegen m²
 • slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • Kust: 2000 m
 • inbouwkasten
 • tuinen
 • Parkeerplaatsen
 • Plaats van de garage
 • Terrassen
 • Gepantserde deur
 • Vooraf geïnstalleerde air conditioning
 • Parkeerplaatsen
 • Vloerverwarming

Energie-rating: tramites

Raadplegen

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Aanbevolen Woningen

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2019 Golf Sun Nederland