MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

Chalet / Bestaande bouw / La marina / Urb. la marina

459.000 €
Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad
Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad
Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad Moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad

GS SPANISH PROPERTIES presenteert een moderne 3 slaapkamer vrijstaande villa met privézwembad.

Moderne vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een privé zwembad gelegen in La Marina. Deze villa is gebouwd met de zeer recentste ultra moderne ontwerpen met behulp van uitsluitend topkwaliteit materialen in het hele gebouw en is echt afgewerkt aan de hoogste specificatie.

Deze villa is gebouwd op een perceel van 523m 2 op één verdieping met een daksolarium en heeft een open keuken, een ruime woon- en eetkamer met veel grote ramen/deuren met uitzicht op het zwembad en terrassen, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een toilet. Een van de badkamers is ensuite aan de master slaapkamer en de andere badkamer wordt gedeeld tussen de andere twee slaapkamers. Er zijn twee exterieur opslagruimten en een buitentrap naar het daksolarium met een geweldig uitzicht over het plot en de omgevining.

Deze villa heeft een privé zwembad en er is een oprit voor off road parkeren. Andere extra’s zijn: een mooi aangelegde tuin, dubbele beglazing, een veiligheidsvoordeur, intercom toegang, spots, inbouwkasten, voorinstallatie voor zowel airconditioning als een automatische auto-poort.

Deze villa ligt op slechts een korte wandeling naar lokale bars, winkels en restaurants. De prachtige stranden van La Marina liggen op slechts 5 minuten rijden, La Marquesa en La Finca golfbanen zijn minder dan 15 minuten rijden. Diverse golfbanen en winkelcentra, alsmede de snelweg zijn bereikbaar in een paar minuten met de auto. Alicante luchthaven is 25 minuten en Murcia is 40 minuten rijden.

GS SPANISH PROPERTIES is een succesvol familiebedrijf dat in 1999 is opgericht. Wij hebben de GROOTSTE selectie van nieuwbouwwoningen en zijn één van de weinige makelaarskantoren die ALLE nieuwe ontwikkelingen heeft. Laat u niet misleiden door de tactiek met lagere prijzen die sommige agenten gebruiken. Wij werken onze prijzen voortdurend bij om ervoor te zorgen dat ze de meest actuele prijs weergeven. Ons professionele team heeft een schat aan ervaring en we zijn er trots op dat we eerlijk en betrouwbaar zijn en een vriendelijke omgeving zonder druk creëren voor al onze klanten. Al ons personeel woont al meer dan 20 jaar aan de Costa Blanca. Zij zijn zeer gepassioneerd over het gebied en goed geïnformeerd over alle aspecten van het leven hier. Vanaf het eerste contact bieden wij u een kwaliteitsservice die voor u zorgt tijdens het gehele aankoop- en aftersales proces.

 • Ref: 20-1846
 • m Pool
 • m 295 m²
 • m 523 m²
 • slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • inbouwkasten
 • kijkgaatje
 • tuinen
 • Parkeerplaatsen
 • Solarium
 • Terrassen
 • Gepantserde deur
 • Beeldtelefoon
 • Vooraf geïnstalleerde air conditioning

Energie-rating: tramites

Raadplegen

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Aanbevolen Woningen

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2020 Golf Sun Nederland