MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

Appartement / Bestaande bouw / Cartagena / Mar de Cristal

108.000 €
2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal
2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal
2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal 2 slaapkamer luxeappartementen in Mar de Cristal

Dit nieuwe project van luxeappartementen ligt in Mar de Cristal, slechts 400 meter van de stranden van Mar Menor. Met een unieke architectonische vormgeving en hoogwaardige materialen hebben alle appartementen toegang tot het grote zwembad, speeltuin en aangelegde tuinen.

Deze appartement zijn beschikbaar op het gelijkvloers en eerste verdieping. Ze hebben allemaal een grote woon/eetkamer met directe toegang tot het grote terras aan de voorzijde, een aparte keuken met een bijkeuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer. De hoofdslaapkamer heeft tevens een terras.

Alle woningen zijn voorzien van een gepantserde voordeur, veiligheidstralies, pre-installatie van warm en koud airconditioning in de woonkamer en slaapkamers, inbouwkasten in de slaapkamers en witgoed in de keuken zoals keramische kookplaat, oven, afzuigkap en elektrische boiler. Ondergrondse parkeerplaats is beschikbaar tegen extra betaling.

Mar de Cristal is, waarschijnlijk, het meest exclusieve en veilige dorp aan de Mar Menor met 310 zonnige dagen per jaar, waardoor deze plek ideaal is om te rusten en te genieten, voor zowel jong als oud. De Mar de Cristal stranden worden beschouwd als een van de belangrijkste stranden van Murcia, het heeft 1100 meter dun goudkleurig zand en heeft het voorrecht in het bezit te zijn van de blauwe vlag, toegekend door de Europese Stichting voor milieu-educatie, als gevolg van de kwaliteit van het milieu en het beheer van het strand. Het Calblanque Regionaal Park, wordt beschreven als een plaats van buitengewone schoonheid, met lange witte zandstranden.

Er zijn meerdere diensten zoals exclusieve tafeltennis en tennis club, een haven naast de strandpromenade, restaurants, banken, winkels, enz. Mar de Cristal Resort ligt op slechts 5 minuten van La Manga Club, met een golfbaan van 54 holes, en niet ver van andere golfbanen. Mar de Cristal heeft goede toegang tot de rest van Spanje en Europa, dankzij het brede vervoerssysteem. De bouw van nieuwe vervoermiddelen zijn gepland voor de komende jaren, zoals de nieuwe luchthaven van Murcia of de AVE (Spain´s hoge snelheid train), die zal een reis van 2,5 uur naar Madrid mogelijk maken.

 • Ref: 20-1793
 • m Pool
 • m 81 m²
 • m Raadplegen m²
 • slaapkamers 2
 • Badkamers 1
 • Balkon
 • Kust: 400 m
 • inbouwkasten
 • Parkeerplaatsen
 • Terrassen
 • Gepantserde deur
 • Vooraf geïnstalleerde air conditioning
 • Wasserij

Energie-rating: tramites

Raadplegen

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Aanbevolen Woningen

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2018 Golf Sun Nederland