MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

commerciele ruimte / Bedrijfspand / Orihuela Costa / La Regia

500 € maand
Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig
Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig
Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig Geweldige buitenkans – Commerciële unit in Cabo Roig

Deze afgewerkte unit meet 67m2 en is gelegen op de begane grond van het prestigieuze Sophia Wellness Center, een bekende locatie voor diegenen geinteresseerd in gezondheid, schoonheid en fitness.

Het centrum beschikt ook over een drukke medische praktijk met meer dan 4,000 patienten, een wasserette, bar, administratiekantoor, gym, power assisted gym, kapsalon, schoonheidsspecialiste en verschillende therapeuten. De nieuwe voetbrug is nu in gebruik en zorgt voor veel aanloop waar ook deze unit van profiteert. Het Sophia Wellness Centre wordt door velen omschreven als de mooiste in de omgeving. Deze hoekunit heeft een extra terras en is opgezet als café/bar. Het is de ideale unit om als bescheiden familie bar gerund te worden.

OPENINGS LICENTIE

Om een nieuw bedrijf te openen en te runnen is het in Spanje verplicht om een openingslicentie op uw (of uw bedrijf) naam te hebben. Bij de meeste gemeentes in Spanje (inclusief Torrevieja), is het niet toegestaan om een bedrijf te openen zonder een openingslicentie, echter, vanwege de achterstand in Orihuela Costa, is het mogelijk reeds open te gaan zodra renovatie is afgerond en een openingsvergunning is aangevraagd aan het stadhuis. Als u dus een winkel of café-bar wilt beginnen en u heeft dit alles gedaan dan kunt u de volgende dag reeds open.

Vervolgens duurt het ten minste één maand voor de inspecteurs van het stadhuis komen om te controleren of al het werk is voltooid volgens de voorschriften en de ingediende plannen. Andere soorten bedrijven/toepassingen moeten in overeenstemming zijn met een hele reeks uiteenlopende verordeningen, een café-bar is totaal anders dan een pub, een ingenieur is van essentieel belang.

Vóór de ondertekening van een contract of het betalen van een willekeurige aanbetaling is het zeer raadzaam dat u gebruikmaakt van de diensten van een gekwalificeerde ingenieur of architect. Tegen een kleine vergoeding van 150€ controleert een ingenieur of het pand of panden waarin u geïnteresseerd bent, geschikt zijn. De technicus zal u adviseren wat voor werkzaamheden en papierwerk u nodig heeft voor het verkrijgen van een openingsvergunning. Indien enkel een naamswijziging nodig is voor het verkrijgen een opening licentie (zelden) , dan zullen de kosten 350€ zijn. Normaal gesproken kosten een elektra project en openingsvergunning project ongeveer 1.600€ maar de meeste ingenieurs zullen de oorspronkelijke 150€ van deze prijs aftrekken. Deze prijzen zijn onderhevig aan 21% BTW ( aftrekbaar)

We zijn blij u de gegevens te kunnen geven van een Engels sprekende, zeer ervaren ingenieur, die is gespecialiseerd in onderhandelen met de gemeentehuizen in deze regio ( Orihuela Coast, Torrevieja, Torre en Pilar de la Horadada).

Klik hier voor belangrijke informatie:
http://www.golfsun.net/nl/nieuws/237/belangrijke-informatie/

  • Ref: 20-5022-D
  • m 136 m²
  • m Raadplegen m²
  • Badkamers 2
  • Kust: 1000 m
  • Parkeerplaatsen
  • Terrassen
  • Bar

Energie-rating: tramites

Raadplegen

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Aanbevolen Woningen

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2019 Golf Sun Nederland