MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

Villa / Bestaande bouw / San Pedro del Pinatar / Parque rafael de los ríos martínez

315.000 299.000 €
Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar
Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar
Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar Luxe vrijstaande villa in San Pedro del Pinatar

GS SPANISH PROPERTIES presenteert dit geweldige complex met luxe villa´s in San Pedro del Pinatar.

Deze ruime villa´s bieden een unieke omgeving om in te leven. De villa´s zijn gebouwd naar de hoogste standaard in zowel kwaliteit en design. De villa´s zijn verdeeld over 2 woonlagen en zijn beschikbaar met 3 of 4 slaapkamers, elke woning heeft 3 badkamers, inloopkast in de hoofdslaapkamer, woonkamer met open keuken en een inpandige garage.

Gelegen in een exclusieve wijk van San Pedro del Pinatar, deze woningen liggen dicht bij alle faciliteiten en services zoals supermarkten, parken, apotheek, scholen, restaurants en de schitterende stranden van de Mar Menor en de middellandse zee.

Corvera/Murcia luchthaven ligt op slechts 30 autominuten en Alicante luchthaven op 45 autominuten.

GS SPANISH PROPERTIES is een succesvol familiebedrijf dat in 1999 is opgericht. Wij hebben de GROOTSTE selectie van nieuwbouwwoningen en zijn één van de weinige makelaarskantoren die ALLE nieuwe ontwikkelingen heeft. Laat u niet misleiden door de tactiek met lagere prijzen die sommige agenten gebruiken. Wij werken onze prijzen voortdurend bij om ervoor te zorgen dat ze de meest actuele prijs weergeven. Ons professionele team heeft een schat aan ervaring en we zijn er trots op dat we eerlijk en betrouwbaar zijn en een vriendelijke omgeving zonder druk creëren voor al onze klanten. Al ons personeel woont al meer dan 20 jaar aan de Costa Blanca. Zij zijn zeer gepassioneerd over het gebied en goed geïnformeerd over alle aspecten van het leven hier. Vanaf het eerste contact bieden wij u een kwaliteitsservice die voor u zorgt tijdens het gehele aankoop- en aftersales proces.

 • Ref: 20-1651
 • m 177 m²
 • m 173 m²
 • slaapkamers 3
 • Badkamers 3
 • inbouwkasten
 • Huishoudelijke apparaten
 • Plaats van de garage
 • Terrassen
 • Gepantserde deur
 • Vooraf geïnstalleerde air conditioning

Energie-rating: tramites

Raadplegen

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Aanbevolen Woningen

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2021 Golf Sun Nederland