MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

Over ons

Ons agentschap is gevestigd in Alkmaar. Wij werken samen met Golf Sun Spanish Properties. Dit kantoor is gevestigd in Spanje.

Dit is een succesvol familiebedrijf wat gestart is in 1999. Dit professionele team heeft een rijke ervaring en wij zijn trots op hun eerlijke, betrouwbare reputatie. Alle medewerkers wonen minstens 10 jaar aan de Costa Blanca. Alle zijn zeer gepassioneerd van het gebied, zijn zeer terzake kundig en kennen alle aspecten van het leven in Spanje.

Wij zijn gespecialiseerd in nieuw Spaans onroerend goed, welke een uitstekende prijs/waarde verhouding vertegenwoordigen. Wij kunnen zowel sleutelklaar en onder constructie bieden maar ook zorgvuldig geselecteerde gebruikte woningen. Ook specialiseren wij als één van de weinigen in de verkoop en verhuur van commercieel onroerend goed.

Golf Sun werkt enkel met de beste bouwfirma´s en ontwikkelaars. Op die manier garanderen wij betaalbare kwaliteits producten welke gebouwd zijn met de hoogste standaard. Elke woning is eerst gecontroleerd op legaliteit en is 100% in orde voordat wij hem in de markt zetten.

Als u iets gezien heeft wat onverhoopt niet op onze website staat of als u niet exact hetgeen tegenkomt wat u zoekt; laat het ons even weten. We zullen alles in het werk stellen het alsnog voor u te vinden.

Onze afdeling die gespecialiseerd is in commercieel onroerend goed heeft een uitgebreide ervaring in deze sector. Vele commerciële centra in de omgeving zijn via ons verhuurd of verkocht in de afgelopen 15 jaar. Met onze kennis kunnen wij u helpen de juiste onderneming te starten en u bijstaan om dit op te starten en u te introduceren bij de relevante personen en instanties.

Wij raden een bezoek aan Spanje aan om de woningen persoonlijk te bekijken en om de Costa Blanca te leren kennen. Dit kan door middel van een afspraak of een zogenaamde inspectie trip. Als u eenmaal uw Spaanse woning heeft gekocht zal onze aftersales afdeling u voortdurend geïnformeerd houden over de voortgang van uw woning en u ook bijstaan in het organiseren van de overdracht. Nadat de woning bij de notaris is overgedragen zal ons aftersales team u bijstaan voor de ¨finishing touch¨ om uw nieuwe Spaanse woning tot een thuis te maken. Denk hierbij aan verzekering, meubilering, televisie, internet, etc.

Gedurende de afgelopen jaren hebben wij een team van professionals om ons heen opgebouwd. Wij werken nauw samen met advocaten, hypotheek experts en bedrijfs adviseurs. Dit stelt ons in staat u de juiste personen aan u te introduceren.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te maken en uw droom om te zetten in werkelijkheid!

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Aanbevolen Woningen

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2021 Golf Sun Nederland