Geniet van de mediterrane levensstijl op zijn zuiverste

Beste stranden van Spanje aan de Costa Blanca

Een paradijs voor golfers, waar u het hele jaar door kunt golfen

Modern, eigentijds interieur

Veel waar voor uw geld op nieuwbouw

Kwaliteit woningen voor een betaalbare prijs

Hedendaags design naar uw eigen specificaties

Luxe villa's en tijdloze ontwerpen

MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Hartelijk welkom op de site van Golfsun!

Wij adviseren u in uw zoektocht naar een vakantiewoning, vastgoed investering of permanente woning en samen met u bekijken wij naar de beste optie en locatie welke aan uw specifieke eisen voldoen.

Wij werken uitsluitend met de meest gerenommeerde, betrouwbare projectontwikkelaars en bouwers. Naast ons grote aanbod aan eerste klas nieuwbouwwoningen beschikken wij tevens over een grote hoeveelheid bestaande woningen. Veel woningen uit ons bestand zijn op korte termijn te betrekken. Golf Sun heeft de beschikking over bijzonder aantrekkelijk geprijsde appartementen, bungalows, schakelwoningen, luxe villa’s, finca’s, commerciële gebouwen en opbergruimtes zowel nieuw en gebruikt.

Wij werken in het gebied Costa Blanca en Costa Calida wat zich uitstrekt van Alicante tot Cartegena.

De Costa Blanca geniet niet alleen van warmte, zonneschijn en een opmerkelijk laag percentage regenval per jaar, het geconcentreerde zout in de lagunes onttrekt ook damp uit de atmosfeer. Dit resulteert in een opmerkelijk droog klimaat, wat in het bijzonder voor mensen met aandoeningen als reuma, artritis en astma verlichting biedt. Men noemt dit ook wel een ¨micro klimaat¨. Met de vele goudgele stranden welke zijn beloond met de blauwe vlag, wat staat voor veiligheid en kwaliteit. De verschillende eerste klas golfbanen, maken dit ook tot een populair gebied om te wonen, uw vakanties door te brengen, of te investeren.

De Costa Blanca is zeer makkelijk bereikbaar via de snelweg en heeft 2 luchthavens erg dichtbij. Voor de noordzijde is dit Alicante/Elche en voor de zuidelijke kant Murcia/San Javier. Beide luchthavens hebben dagelijkse vluchten van en naar de meeste Europese bestemmingen.

De Costa Blanca en Costa Calida ontwikkelen zich stukje bij beetje tot de meest populaire gebieden van Europa. Om aan de groei te voldoen is recent het gloednieuwe winkelcentrum La Zenia Boulevard geopend. Dit winkelcentrum is één van de grootste van Spanje en is volledig openlucht, wat tevens het goede klimaat onderstreept.

Voor ieders budget kunnen wij een aantrekkelijk geprijsde woning aanbieden. In alle gevallen kunt u rekenen op de vertrouwde service van ons kantoor en onze collega's ter plaatse in de Costa Blanca.

Wellicht is dit het moment voor u om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan!

Neem contact met ons op om een afspraak te maken! Telefoonnummer: Telephone 072-5314490 of via het contactformulier op de website!

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2022 Golf Sun Nederland