MENU info(@)golfsun.nl 072-5314490 Koelmalaan 316-B 1812 PS Alkmaar
RSS

Woning zoeken

Commerciële ruimte / Bedrijfspand / Orihuela Costa / Playa Flamenca

429.000 399.000 €
Grote zaak met ingerichte keuken en bar
Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar
Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar Grote zaak met ingerichte keuken en bar

Deze prachtige multi-gebruik commerciële eenheid is een van de grootste en meest comfortabele locaties langs de kust. Het is in een secundaire locatie naast Zenia Boulevard ( met 13 miljoen bezoekers in 2015). Deze ruime locatie is bij uitstek geschikt als een restaurant (met A3 gebruik) of voor shows, cabaret, bruiloften, grote feesten en evenementen. Deze gelegenheid combineert 3 eenheden met een toaal van 358m 2 met een grote keuken en opslagruimtes, bars, muziekzone, houten dansvloer en comfortabel meubilair. De keuken en restaurant apparatuur zijn beschikbaar als een optionele extra tegen een zeer redelijke prijs.

Inbegrepen: voorzien van airconditioning, van vloer tot plafond spiegels op een muur, luxe gordijnen, valse plafonds en comfortable stoelen. Het heeft een zeer groot terras met een afgesloten ruimte om te dineren en ontspannen.

OPENINGS LICENTIE

Om een nieuw bedrijf te openen en te runnen is het in Spanje verplicht om een openingslicentie op uw (of uw bedrijf) naam te hebben. Bij de meeste gemeentes in Spanje (inclusief Torrevieja), is het niet toegestaan om een bedrijf te openen zonder een openingslicentie, echter, vanwege de achterstand in Orihuela Costa, is het mogelijk reeds open te gaan zodra renovatie is afgerond en een openingsvergunning is aangevraagd aan het stadhuis. Als u dus een winkel of café-bar wilt beginnen en u heeft dit alles gedaan dan kunt u de volgende dag reeds open.

Vervolgens duurt het ten minste één maand voor de inspecteurs van het stadhuis komen om te controleren of al het werk is voltooid volgens de voorschriften en de ingediende plannen. Andere soorten bedrijven/toepassingen moeten in overeenstemming zijn met een hele reeks uiteenlopende verordeningen, een café-bar is totaal anders dan een pub, een ingenieur is van essentieel belang.

Vóór de ondertekening van een contract of het betalen van een willekeurige aanbetaling is het zeer raadzaam dat u gebruikmaakt van de diensten van een gekwalificeerde ingenieur of architect. Tegen een kleine vergoeding van 150€ controleert een ingenieur of het pand of panden waarin u geïnteresseerd bent, geschikt zijn. De technicus zal u adviseren wat voor werkzaamheden en papierwerk u nodig heeft voor het verkrijgen van een openingsvergunning. Indien enkel een naamswijziging nodig is voor het verkrijgen een opening licentie (zelden) , dan zullen de kosten 350€ zijn. Normaal gesproken kosten een elektra project en openingsvergunning project ongeveer 1.600€ maar de meeste ingenieurs zullen de oorspronkelijke 150€ van deze prijs aftrekken. Deze prijzen zijn onderhevig aan 21% BTW ( aftrekbaar)

We zijn blij u de gegevens te kunnen geven van een Engels sprekende, zeer ervaren ingenieur, die is gespecialiseerd in onderhandelen met de gemeentehuizen in deze regio ( Orihuela Coast, Torrevieja, Torre en Pilar de la Horadada).

  • Ref: 20-5050
  • m 358 m²
  • m Raadplegen m²
  • Kust: 1400 m
  • Airconditioning
  • Meubelen
  • Huishoudelijke apparaten
  • Parkeerplaatsen
  • Terrassen
  • Storage kamers

Energie-rating: tramites

Raadplegen

Nieuwe woningen Zie meer woningen Bestaande woningen Zie meer woningen Commercieel onroerend goed Zie meer woningen

Aanbevolen Woningen

Golf Sun Nederland

Contact Express

Colofon Privacy Design: Design: Mediaelx © 2018 Golf Sun Nederland